We zijn trots bij Biogas Holland BV: in februari van dit jaar kregen we de handtekening voor de oplevering van de nieuwe WKK-installatie voor het Hoogheemraadschap van Delfland! Meer weten? Lees dan snel verder!

Een succesvolle FAT

Eerder dit jaar is er een succesvolle FAT (Factory Acceptance Test) uitgevoerd op de nieuw te leveren WKK-installatie voor de Afval Water Zuivering Installatie (AWZI) van het Hoogheemraadschap van Delfland. Wij hebben, in samenwerking met 2G Energietechnik, het ontwerp met bijbehorende engineering en de complete montage gerealiseerd voor deze installatie. De installatie bestaat uit de volgende onderdelen: WKK, gasdroger, gasanalyzer, zuustofdosering en H2S-koolfilter. Uiteraard is het laswerk gecertificeerd uitgevoerd.

Tijd voor de oplevering!

Na de succesvolle FAT liet de oplevering van de WKK-installatie niet lang meer op zich wachten. Vol trots kunnen wij nu melden dat de installatie alle benodigde tests heeft doorstaan en er sprake is van een succesvolle oplevering en een tevreden klant! Dit betekent dat de nieuwe installatie vanaf nu in gebruik is genomen en voldoet aan de nieuwste emissie-eisen, deze zijn per 1 januari 2017 verplicht. De WKK-installatie heeft een max. elektrische capaciteit van 220 kWh. Dit betekent op jaarbasis voldoende electrische energie voor ca. 600 huishoudens!

Een prettige samenwerking

Wij kijken terug op een prettige samenwerking met 2G Energietechnik en Hoogheemraadschap Delfland. Wij zijn trots op het project dat we samen hebben neergezet!