Over ons

Over Biogas Holland

Onze specialisten hebben vele jaren ervaring binnen de biogassector. Dankzij onze specifieke kennis, gecombineerd met de geldende wet- en regelgeving en kennis van explosieveiligheid kunnen wij de juiste ondersteuning bieden binnen uw project en u geheel ontzorgen.

Biogas Holland onderscheidt zich door haar kwaliteit, flexibiliteit, ervaring en kennis van veiligheid. Ons brede netwerk van persoonlijke contacten en opgebouwde specifieke kennis zijn van grote waarde voor onze klanten. 

Alles staat bij ons in het teken van het creëren en onderhouden van de ultieme biogasinstallatie

Onze type klanten

Wij helpen de volgende type bedrijven en organisaties bij het bereiken van een optimale, veilige en rendabele biogasinstallatie:

Waterzuivering

Zowel communale als industriële waterzuiveringen.

Industrie

Wij helpen grote industriële partijen verduurzamen.

Afvalverwerking

Haal meer uit afval door er biogas van te maken.

Onze installaties

Draaiende installaties
Duurzame huishoudens
Mw opgewekt vermogen per jaar

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Uiteraard wordt dit gewaarborgd in ons eigen VCA** en ISO 9001 kwaliteitssysteem. Daarnaast neemt Biogas Holland deel aan de normcommissie NEN TC210 voor onder andere NEN 8770 en NEN 8771. Deze nieuwe normen beschrijven de eisen voor veiligheid, milieu en kwaliteit waaraan moet worden voldaan tijdens het ontwerp, het beheer, het onderhoud en het buiten gebruik stellen van biogasinstallaties.

Wij werken samen met

Een greep uit ons klantenbestand

Wat onze klanten zeggen

De reden voor onze samenwerking is de expertise en ervaring van Biogas Holland. Zij helpen ons bij het adviseren, designen en realiseren van een gasreinigingsinstalllatie. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en hopen deze komende jaren door te zetten.
Wim van de Beek
Manager afvalverwerking Vink
Biogas Holland heeft voor ons een over- en onderduk beveiliging voor een slibgistingstank ontworpen en gebouwd. Ze hebben zich getoond als een zeer professionele partij, waarbij niet alleen het product, maar ook de documentatie tot in de puntjes was verzorgd.
Rudy Schuitema
EPC manager Synamic
Wij werken vanaf het ontstaan van Biogas Holland samen. Met eenzelfde passie voor biogasprojecten en techniek werken we aan uitdagende projecten. Biogas Holland is een verlengstuk van onze eigen organisatie en we hopen dit verder uit te breiden.
Dave Bakker
Operationeel directeur Eliquo

Neem contact op
De perfecte biogasinstallatie

Met meer dan 25  jaar ervaring weten we precies waar de perfecte installatie aan moet voldoen. Wil je aan de slag met biogas of wil je weten wat beter kan bij jouw installatie?