Service en onderhoud

Opstellen onderhoudsplan

Om optimaal te functioneren en om de levensduur van een installatie te garanderen is periodiek onderhoud vereist. Aangezien iedere installatie functioneert onder specifieke omstandigheden en binnen een specifiek proces dient een installatie afhankelijk onderhoudsplan opgesteld te worden. Bij veranderingen binnen uw proces dient dit onderhoudsplan te worden aangepast. Onze technici kunnen een onderhoudsplan opstellen speciaal gericht op uw installatie om zo effectief mogelijk de continuïteit van uw proces te waarborgen.

Onderhoud

Het technisch personeel van Biogas Holland beschikt over relevante ervaring en kennis van diverse installaties waardoor zij op een gedegen wijze onderhoud aan uw installatie kunnen uitvoeren. Wij streven er naar de kennis van ons technisch personeel continu uit te breiden en te verbeteren door het aanbieden van product specifieke cursussen en trainingen.

Inertiseren

Inertiseren van biogasinstallaties is vereist ingeval service of revisie nodig is. De biogasinstallatie dient op een veilige en verantwoorde wijze gasvrij/zuurstofvrij te worden gemaakt. Ons technisch personeel beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw installatie te inertiseren. Vervolgens wordt de biogasinstallatie opnieuw in bedrijf gesteld en uitgebreid getest zodat een optimale en continue werking wordt bewerkstelligd.

Verhuur

Biogas Holland biedt de mogelijkheid tot verhuur van diverse componenten en instrumentatie. Op aanvraag kunnen wij samen met u inventariseren wat de mogelijkheden zijn binnen uw project.

Storingsnummer 24 uur per dag bereikbaar op: 085 – 487 46 17

Meer weten?
service en onderhoud
Storingsnummer 085- 487 46 17

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.