Biogas Holland heeft op de locatie RWZI Tiel van Waterschap Rivierenland een nieuwe biogasinstallatie geleverd. Naast de plaatsing en in bedrijfstelling van een gashouder, fakkelinstallatie en condens voorziening is er ook een WKK en CV ketel geleverd. Het gehele project is uitgevoerd in opdracht van Besix.

Dit innovatieve project is gericht op minimale energieverbruik en maximale opbrengst van biogas. De bestaande gistingstank is omgebouwd en uitgebreid met een nieuwe tank en de bestaande gashouder is afgebroken. Vervolgens heeft Biogas Holland de engineering, levering, plaatsing en in bedrijfstelling van een nieuwe 2G WKK unit, gashouder, CV ketel, leidingwerk en warmteverdeling verzorgd. Ook heeft Biogas Holland het inertiseren van het systeem verzorgd. Door optimalisatie van de sliblijn is de productie van energie met de WKK verhoogd.
Wij kijken tevreden terug op een prettige samenwerking met Besix en Waterschap Rivierenland. We zijn trots op het resultaat dat we samen hebben neergezet!
Wilt u weten wat Biogas Holland voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 0513-745053 of via info@biogasholland.nl. Volg ons ook op LinkedIn!