Biogas Holland heeft onlangs voor opdrachtgever Heijmans de Biogasinstallatie van AWZI Leiden Zuid West gerealiseerd. Wilt u meer weten over dit project? 

 

Realisatie Biogasinstallatie in Bouwteam

Onlangs heeft het Hoogheemraadschap van Rijnland een nieuwe biogasinstallatie in gebruik genomen op AWZI (Afval Water Zuivering Installatie) te Leiden Zuid West. Het project is gerealiseerd in een bouwteamconstructie  met opdrachtgever Hoogheemraadschap van Rijnland, hoofdaannemer Heijmans Civiel en Consultant Arcadis.

Met de afronding van dit project voldoet het Hoogheemraadschap aan de vigerende EX. richtlijnen en kan ze veilig de toekomst in. Voor het bouwteam nam Biogas Holland een groot deel van de engineering, levering en montage voor haar rekening. Ook het opstellen van de TRA ten behoeve van het veilig uit- en inbedrijf nemen van de biogasinstallatie is verzorgt door Biogas Holland.

Omvang Biogasinstallatie

De nieuwe Biogasinstallatie bestaat uit de volgende onderdelen; Gashouder, Gasfakkel, Condensput, Gecertificeerd leidingwerk met over- en onderdrukbeveiliging.

Voor het in bedrijf nemen van de biogasinstallatie heeft Heijmans het gehele technische dossier ingericht en overgedragen aan het Hoogheemraadschap van Rijnland. Biogas Holland verzorgt de service die nodig is voor een veilig en betrouwbare installatie voor nu en in de toekomst!