0513-745053
nluk
  • IMG_1371.jpg
  • IMG_1364 (1).jpg
  • IMG_1147.jpg
  • IMG_1093.jpg
  • IMG_1062.jpg

Wie zijn wij?

Biogas Holland is dé specialist in het behandelen en benutten van biogas in Nederland. De oprichters van dit bedrijf komen uit de biogassector. Zij waren het erover eens dat een bedrijf als Biogas Holland in de biogassector nog niet bestond: een bedrijf dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, kennis, flexibiliteit, ervaring en veiligheid.

Jarenlange samenwerking en ervaring

Dankzij jarenlange samenwerking zijn we in staat biogasprojecten te realiseren in heel Nederland. De specialisten van ons bedrijf hebben meer dan 15 jaar ervaring in de biogassector. Ons brede netwerk van persoonlijke contacten en opgebouwde specifieke kennis zijn van grote waarde voor onze klanten. Wij zien onszelf als een trendsetter op het gebied van kennis, veiligheid en realisatie. Uiteraard wordt dit gewaarborgd in ons eigen VCA- en kwaliteitssysteem. Onze specifieke kennis, gecombineerd met de geldende wet- en regelgeving en kennis van explosieveiligheid zorgen voor een unieke combinatie. Wij leveren biogasinstallaties, diensten en systemen: van A tot Z!

Onze missie en visie

Het is belangrijk om als bedrijf te weten waar je voor staat en waar je in de toekomst naartoe wilt werken. Wij vinden dat Biogas Holland BV beschikt over gedegen kennis, kunde, ervaring en een groot netwerk: deze combinatie zorgt voor de productie van duurzame energie uit biogas. Onze visie is dan ook dat wij bekend willen blijven staan als de gewaardeerde partner die de optimale oplossing biedt voor duurzame energie uit biogas!

Diensten en leveranties

Bij Biogas Holland houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, leveren, aanleggen, verhuren, inspecteren, inertiseren én onderhouden van biogasinstallaties.

Wij zijn actief in de volgende sectoren:

  • Communale waterzuivering
  • Industriële waterzuivering
  • Afvalverwerking
  • Stortplaatsen


Biogas Holland biedt verschillende producten en diensten aan in de vorm van engineering, realiseren, montage en onderhoud. Ook zijn wij leverancier van gasfakkel- en gashouderinstallaties.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze onderneming? Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 
Top