0513-745053

Service en onderhoud

Goede service en onderhoud vinden wij erg belangrijk. Bij Biogas Holland kunt u terecht voor onderhoud (calibraties), maar ook voor de huur van een fakkelinstallatie. Wilt u meer weten over onze service en onderhoud? Lees dan verder!

Een goede service

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw biogasinstallatie. Om dit te kunnen realiseren is het van belang dat de biogasinstallatie goed onderhouden wordt. Bij Biogas Holland hebben wij de kennis in huis waarmee wij u advies op maat kunnen geven over het onderhoud van de installatie. Daarnaast hebben wij ook de onderdelen en specialisten in huis die uw installatie in optimale conditie kunnen houden.

Verhuur fakkelinstallatie

Heeft u tijdelijk een fakkelinstallatie nodig? Bij Biogas Holland in Heerenveen verhuren wij fakkelinstallaties! Wij kunnen flexibel en snel schakelen: zo leveren wij uw huurinstallatie wanneer u die nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op: wij bieden u de juiste service!

Meer informatie

Meer informatie nodig over de service en onderhoud die wij leveren? Neem dan contact op met ons kantoor in Heerenveen! Wij beantwoorden graag uw vragen. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak maken. We zien u graag terug bij Biogas Holland!

 

Top